sunnuntai 29. huhtikuuta 2012

Seuramestaruus - kiva kisa

Tänään oli sitten kevään viimeinen treenipäivä. Sitä juhlistettiin Seuramestaruuskisalla, jonka ansiokkaasti nettikokouksen yli puuhasivat kasaan, Petri, Sade, Sofia ja Anni. Sofia hoiti piirustukset (hyvää työtä, kiitos kovasti), Petri löysi hajonneen laminointikoneen tilalle uuden ja laminoi materiaalit, Sade piti hallissa jöötä ansiokkaasti ja allekirjoittanut yritti pitää koko homman langat käsissään. Lisäksi hallilla ahkeroivat Viki ja Suvi.

Hylkeet

Hylkeiden kesäloma alkoi jo torstaina, jolloin heidän kisansa oli hiukan toisennäköinen kuin tämänpäiväinen kilpailu. Hylkeiden rata oli vaativa yksilösuoritus: Ilman perusvälineitä hyppy veteen, josta välittömästi 25m sukellus. Päädystä haltuun perusvälineet, jotka puettiin vedessä, ja samantien lähdettiin 200m pikamatkalle. Yllättävän iso rypäs suoriutui 5 sekunnin sisään 3 ja puoleen minuuttiin. Lopullinen kolmen parhaan lista näyttää tältä:
Pojat
  1. Jasper, 3:16
  2. Jiri ja Aku, jaettu, 3:29
  3. Alarik, 3:34
Tytöt
  1. Maiju, 3:29
  2. Sade, 3:32
  3. Heidi, 3:56

Norpat

Norppien rata uitiin siis tänään sunnuntaina. Rataan kuului jättiloikkaa, sukeltamista yhdellä räpylällä samalla kuljettaen kiekkoa sillä toisella räpylällä, käsimerkkien tunnistamista, ja parin kuljetusta snorklausliiviä hyväksi käyttäen. Ajoissa oli paljon hajontaa, snorklausliivien pukeminen nopsaan vaati sorminäppäryyttä, ja osalle kiekon kuljetus ei avautunut kovin helposti. Se onkin näköjään tekniikkalaji. Kolme parasta aikaa per pojat ja tytöt:
Pojat
  1. Oskari ja Daniel, 4:14
  2. Tuure ja Otso, 4:51
  3. Leevi ja Milja (sekapari), 5:08
Tytöt
  1. Nelli ja Victoria, 3:13
  2. Emmi ja Victoria 3:33
  3. Milja ja Leevi (sekapari), 5:08

Pikkunorpat

Pikkunorppien rata oli lähes kuten norpillakin, mutta hiukan lyhyempi. Lisäksi kiekkoa kuljetettiin omat räpylät jalassa, ylimääräistä kumiräpylää käyttäen. Pikkunorppien suorituksia ei kellotettu, mutta jokainen sai kunniakirjan ja karkkipalkinnon. Joku vanhemmistakin oli uskaltautunut kisaan mukaan.

Isot kuutit

Isojen kuuttien päivä alkoi ilmapallojen kanssa pulaamisella. Heidän ratansa oli taas hiukan keveämpi, nyt kuljetettiin kiekon sijaan ilmapalloja pinnalla, ja aikuiset laitettiin töihin kuljettamaan kuutteja snorklausliivin avulla. Aikoja ei otettu, ja kuten pikkunorpillakin, palkintona oli kunniakirja, ja nameja.

Kiitos kaikille tästä kaudesta, ja hyvää kesää!


Anni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti